Portada > Actualitat > Notícies > Creus de forja a l’església

Creus de forja a l’església

30/06/2014

El passat diumenge 29, dins els actes de la festa del barri dels Gats, es van inaugurar i beneir les creus de forja que llueix la porta lateral del Sagrat Cor de l’església de Sta. Maria de Piera.

Sortint de la missa de diumenge, es van inaugurar les creus de forja que s’han posat a la porta lateral del Sagrat Cor de l’església Santa Maria de Piera. Les creus es van començar a fer als tallers de forja de la Festa de la Forja del barri dels Gats d’enguany i es van acabar d’enllestir a l’estand que Art metal va posar a la Fira del Sant Crist.

En un acte senzill, el rector-degà de Piera, Mn. Ramon M. Bosch, acompanyat de l’alcalde de Piera, Jaume S. Guixà, i dels forjadors de les creus, Jaume Raventós Solà i Albert Ribes, Gonzalo Ruiz, Albert Domínguez, Nicolau Escudero i Francesc Escudero, va agrair la feina feta i va explicar que les creus s’havien ubicat en aquesta porta per ser la més visible quan s’entra a la plaça de l’església.

En finalitzar la inauguració, es va repartir coca i mistela per a tothom.

Arxivat a: Parròquia
Creus de forja a l’església
Creus de forja a l’església
Creus de forja a l’església
Creus de forja a l’església
Creus de forja a l’església