Portada > Actualitat > Notícies > Conveni de Dones amb Empenta

Conveni de Dones amb Empenta

30/06/2014

L’associació Dones amb Empenta va tornar a formalitzar el conveni que manté amb l’ajuntament pierenc, on manifesten la voluntat de col·laborar i treballar conjuntament per la superació de les situacions de discriminació de les dones i per l’eradicació de la violència per raó de gènere.

Amb la signatura d’aquest conveni, signat el passat 25 de juny, Dones amb Empenta es compromet a fer arribar els serveis de l’Equip d’Atenció a la Dona (EAD) al municipi de Piera, mitjançant diverses accions amb la finalitat de respondre adequadament a les demandes i necessitats de les dones del municipi.

Per una banda, Mar Granados com a representant legal de l’associació Dones amb Empenta i per l’altra, Jaume S. Guixà com a alcalde de Piera, van rubricar novament l’acord de continuar treballant per dur a terme el programa tècnic EAD, que actualment ofereix els serveis d’informació i acollida, d’atenció psicològica i d’assessorament jurídic a les dones que ho necessiten.

L’Ajuntament hi col·labora lliurant-los un ajut econòmic, cedint un espai municipal adequat a les necessitats i peculiaritats dels serveis de l’EAD i difonent els serveis de l’equip en l’àmbit municipal.

Qualsevol persona que necessiti accedir als serveis que ofereixen Dones amb Empenta, dos cops al mes a les dependències municipals de La Bòbila, cal que demani cita prèvia al 636 365 631. Les properes dates en què es podrà accedir al servei a Piera són el 16 i 30 de juliol, a l’agost fan vacances i el 10 i 24 de setembre de 15 a 18 h.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Conveni Dones amb Empenta 2014