Portada > Actualitat > Notícies > Excel·lents entorns per al Música en viu

Excel·lents entorns per al Música en viu

28/07/2014

Amb algunes novetats i un segon musical presentat per la Coral Tríola, Piera ha viscut la divuitena edició del MEV amb més quantitat de públic i una gran qualitat interpretativa.

El 4 de juliol engegava la programació proposada per la regidoria de Cultura de l’esperat certamen musical, A l’estiu música en viu (MEV), que enguany ha celebrat la seva majoria d’edat.

Aquest estiu els concerts s’han presentat en diferents espais del nucli antic, a iniciativa del regidor de Cultura Josep Ma Rosell, i s’hi han ubicat segons l’escenografia, el tipus de música i quantitat de músics. La posada en escena de l’obra d’Andrew Lloyd Webber, El fantasma de l’òpera, que es representa a Londres nit rere nit des de fa 30 anys, va rebre l’aprovació del públic que omplia el Teatre Foment. Una experiència musical molt aconseguida, gràcies al treball de la Coral Tríola, de qui és portaveu, Anna Pallerols, als solistes, entre ells alguns alumnes de l’Aula de Música i a la direcció artística i musical. El segon i tercer concerts van acollir el públic fidel a aquest esdeveniment a la fresca, a la plaça del Peix: en primer lloc, la formació Diexiland Preachers, un retorn el Jazz de Nova Orleans, amb cançons popularitzades per Louis Armastrong, i la sempre agraïda actuació d’un dels seus integrants, la del pierenc Xavi Montmany. En segon lloc, el quartet de saxòfons, Limnos Quartet, que van fer moure els peus d’algun atrevit d’entre el nombrós públic que s’asseia en una terrassa, a la llum de les espelmes.

L’última cita del MEV, presentada per Josep Ma Rosell, va resultar molt encertada, tant per la seva ubicació a la plaça de l’Església com pel repertori escollit, molt conegut pels assistents. Abans del concert, grups de músics de la Unió Filharmònica del Prat de Llobregat van fer aperitiu al gran concert que oferirien en un espai excel·lentment il·luminat, que atreia la mirada cap als músics del Prat i, al final, també cap als components de la Banda Orquestra de Piera, un total de més de 60 músics, que, sota la batuta del seu director, Xavi Piquer, van rebre els llargs i sincers aplaudiments de les gairebé tres-centes persones que s’hi van congregar. Ovacions a destacar, les que van rebre les dues solistes: la mezzosoprano pierenca Rosa Escolà i la professora de saxo de l’Aula M. de Música, Esther Sabaté.

Arxivat a: Activitats d'estiu
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014
Resum MEV 2014