Portada > Actualitat > Notícies > Piera fa pinya pel 9-N

Piera fa pinya pel 9-N

06/10/2014

L'alcalde de Piera, Jaume S. Guixà, es va sumar als més de 800 alcaldes que van fer pinya pel 9-N al Palau de la Generalitat el passat dissabte 4 d'octubre.

Més de 800 alcaldes catalans, entre els quals s'hi comptava l'alcalde pierenc, van entregar al president Mas els certificats dels acords de ple en suport a la consulta del 9 de novembre promoguts per l'Associació Catalana de Municipis i l'Associació de Municipis per la Independència. Els alcaldes representen el 96% dels municipis catalans. En total són 920 els ajuntaments que fins ara han votat a favor del 9-N, tot i que alguns alcaldes no van voler participar a l'acte.

En primer lloc els va rebre l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i després es van dirigir al Palau de la Generalitat per entregar els acords al president de la Generalitat, acompanyat per una delegació de la mesa del Parlament encapçalada per la presidenta Núria de Gispert.

Des del 1918 no es feia una concentració similar d'alcaldes a Catalunya. L'entrega dels acords es fa 96 anys després de la concentració de 1.046 alcaldes a la plaça de Sant Jaume per mostrar el suport del món local a la Generalitat reivindicant l'autonomia.

Arxivat a: Política
Acte suport alcaldes 9-N al Palau de la Generalitat
Piera fa pinya pel 9-N
Piera fa pinya pel 9-N