Portada > Actualitat > Notícies > De nou, una pierenca compleix els 100 anys

De nou, una pierenca compleix els 100 anys

06/10/2014

El passat cap de setmana, la veïna de Piera Alejandrina Bosch i Castells va rebre la visita a casa seva dels regidors Josep Llopart i Vanesa Fernández-Arroyo, amb motiu de la celebració del seu centenari.

La iniciativa d’aquesta celebració institucional va venir de mans d’una gran amiga de la família, l'Emília Vallès, que va voler compartir aquest moment amb els dirigents polítics del municipi, molt proper a la celebració de la Festa de la Gent Gran. “No es recordarà ningú que faig 100 anys”, deia dies enrere l’Alejandrina al seu fill Enric Moreso i a les visites amb què compta habitualment. I grata que va ser la sorpresa quan dissabte, un dia abans del gran dia, el 5 d’octubre, la visitaven a la seva llar, els dos regidors, que li van fer entrega d’un ram de flors i d’una placa commemorativa.

Una llarga estona de conversa, perquè l’Alejandrina ha rebut els 100 anys en un molt bon estat de forma física i sense cap problema a l’hora de reconèixer qui l’envolta. A més, aquesta pierenca conserva un accentuat sentit de l’humor que, tot i l’emotivitat del moment, va arrencar més d’un somriure als presents, inclosa la seva veïna del carrer Pau Claris, Trini Torras.

És constatat pels estadistes que l’esperança de vida de la població creix a mida que transcorre el temps, i una excel·lent prova d’això és l’Alejandrina. La població del nostre municipi compta amb dues persones de 100 anys, a les quals l’any vinent s’hi afegiran quatre més. Al poble també hi viuen dues persones que ja han complert els 101 anys i, dues més que ja han bufat 103 espelmes.

Arxivat a: Serveis a les persones
Centenari Alejandrina Bosch Castells 05.10.2014
Centenari Alejandrina Bosch Castells 05.10.2014
Centenari Alejandrina Bosch Castells 05.10.2014
Centenari Alejandrina Bosch Castells 05.10.2014
Centenari Alejandrina Bosch Castells 05.10.2014