Portada > Actualitat > Notícies > Portes obertes a la Coral Xicoira

Portes obertes a la Coral Xicoira

20/10/2014

La Coral Xicoira fa portes obertes durant el mes d'octubre per a tothom qui vulgui conèixer l'activitat d'aquesta coral pierenca i formar part d'aquest grup de cantaires.

La Coral Xicoira de Piera ha engegat ja un nou curs, però continua oberta a integrar nous nens i nenes per ampliar els grups de cantaires, que assagen els dissabtes al matí, d'octubre fins a maig, amb els següents horaris segons les edats:

  • Nens i nenes de P4 a 2n de Primària: D'11 a 12 h
  • Nens i nenes de 3r a 6è de Primària: De 12 a 13.30 h

La Coral fa activitats ben diverses durant el curs, que van des de concerts fins a intercanvis o estades en cases de colònies. El cost anual de la inscripció és de 50 euros i si voleu saber més de la Coral Xicoira us podeu adreçar els dissabtes al matí al pati de la Moreneta, C/ Sant Cristòfol, 30.

Arxivat a: Lleure
Portes obertes de la Coral Xicoira