Portada > Actualitat > Notícies > A presó l'atracador de 2 supermercats de Piera

A presó l'atracador de 2 supermercats de Piera

29/10/2014

Gràcies a la informació de diversos testimonis i la tasca policial, es va detenir l’atracador que, prèviament, havia envestit un vehicle de la policia i conduït temeràriament per la població, posant en greu perill conductors i vianants.

La Policia Local de Piera i els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 16 d’octubre, un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació, dos robatoris i furt d’ús de vehicles, un d’ells amb intimidació, i un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

Els robatoris

Pels volts de les 9 del vespre, la Policia Local va rebre la trucada d’un testimoni informant que en el supermercat Dia de la població s’estava produint un atracament. L’autor va entrar a l’establiment i amb un ganivet va amenaçar la dependenta perquè li donés tots els diners. La caixera, molt nerviosa perquè no podia obrir la caixa, va rebre de l’atracador una bufetada i una punxada a la cama amb el ganivet. Finalment, la víctima li va donar tots els bitllets de l’interior.

Quan van arribar els agents, un testimoni els va informar que l’atracador acabava de fugir amb un vehicle. Amb la descripció de l’autor i les dades del turisme amb el que acabava de fugir, els agents van iniciar recerca per la població. Mentre la patrulla policial feia recerca, un tercer testimoni els va aturar per informar-los que una persona acabava d’atracar en el supermercat Caprabo i havia fugit amb un vehicle. La descripció facilitada pel ciutadà coincidia plenament amb l’autor de l’anterior atracament. L’atracador va entrar a l’establiment, on va amenaçar i agredir les treballadores i els va robar els diners de diverses caixes registradores del supermercat.

La persecució i la detenció

Uns minuts més tard, els agents van localitzar el vehicle escapolit i li van fer diversos senyals acústics i lluminosos perquè s’aturés, però aquest no va fer cas a les indicacions i va continuar fugint a gran velocitat, posant en greu perill a vehicles i vianants.

En un moment del seguiment, la policia local va poder barrar el pas al fugitiu, però aquest va començar a envestir el vehicle policial per intentar treure’l de la via. Finalment, l’atracador va perdre el control del vehicle i va fugir a peu, fins que va aturar un vehicle i es va ficar en el seu interior, donant ordres al conductor perquè fugís del lloc. Però els agents van poder arribar a temps i treure l’atracador de l’interior del vehicle. En aquell moment, van arribar els mossos d’esquadra que van donar suport als agents de policia local, mentre detenien al presumpte autor dels fets. A més, els mossos van esbrinar que el vehicle que va utilitzar el detingut l’havia sostret aquell mateix dia a la població del Vendrell. Per aquest motiu, també se’l va detenir per un robatori i furt d’ús de vehicle.

El detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars, va passar el 18 d’octubre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Igualada, el qual va decretar ingrés a presó.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
A presó l'atracador de dos supermercats de Piera