Portada > Actualitat > Notícies > Ple total en un Castanyada Rock consolidat

Ple total en un Castanyada Rock consolidat

03/11/2014

L'11a edició del Castanyada Rock, organitzada per l'Associació Juvenil l'Espurna, va aconseguir la nit de divendres un ple total a la Nau del Sanahuja amb més de 1.500 persones.

El concert, que també és l'acte final del Correllengua 2014, va començar puntualment a les 22 hores amb el conegut cantautor Miquel del Roig. Seguidament, va ser el moment de Juantxo Skalari & la Rude Band, que van interpretar tots el èxits del seu nou disc i part del repertori de Skalariak, l'antic grup de Juantxo Skalari. Després d'això, van pujar a l’escenari els valencians Aspencat, grup revelació del moment, que amb el seu estil propi van fer vibrar tots els assistents al recinte.

Un cop llegit el manifest per part dels organitzadors, va ser l’hora dels mítics Strombers, que van portar el toc més festiu de la nit. Per acabar, el grup del Penedès Cor Fort, amb el so i missatge més contundent del concert, va ser l’encarregat de tancar l'XI edició del Castanyada Rock, un esdeveniment de referència i plenament consolidat.

A continuació, reproduïm un missatge d'agraïment de l'Associació Juvenil l'Espurna, organitzadors del Castanyada Rock:

"Moltíssimes gràcies a tots i totes! Vau ser centenars les persones que ens vau acompanyar la màgica nit del Castanyada Rock, que cada 31 d'octubre, des de fa 11 anys, estem fent a Piera. Aquest concert no seria possible sense el vostre suport i assistència i us ho volem agrair de tot cor. També volem aprofitar per donar les gràcies a totes aquelles persones que ens heu estat ajudant els dies previs de la Castanyada Rock, ja sigui penjant cartells, participant en reunions o en allò que ens ha fet falta i, com no, a aquells qui heu estat darrere la barra tota la nit!"

Arxivat a: Joventut
Castanyada Rock 2014
Castanyada Rock 2014
Castanyada Rock 2014
Castanyada Rock 2014
Castanyada Rock 2014
Castanyada Rock 2014
Castanyada Rock 2014