Portada > Actualitat > Notícies > Reeixida recollida de joguines

Reeixida recollida de joguines

15/12/2014

El passat divendres, es van recollir joguines noves i un bon nombre de joguines recuperades de segona mà, perquè aquest Nadal cap nen no es quedi sense joguina.

Aquest any va ser el Departament de Benestar Social qui va coordinar la iniciativa de recollir joguines per als nens de famílies necessitades del municipi. Aquesta acció es va fer el divendres 12 de desembre a la Parròquia de Piera. La recollida, el control i la distribució de les joguines recollides es fa gràcies al voluntariat de Càritas. També es va comptar amb la col·laboració organitzativa de Piera TV i l'Ajuntament.

Les xifres de la recollida són d'unes 225 joguines noves i d'un bon nombre de joguines recuperades de segona mà. Aquestes joguines es disposen en lots per a famílies. Unes 190 famílies pierenques, amb fills i filles d'edats compreses entre 0 i 12 anys, opten a aquests lots i també s'inclogui un detall per als nois i les noies de 12 a 17 anys.

A la tarda, la jornada va estar amenitzada per les actuacions de les Pallasses Pallusses, màgia amb el Mag Miquel, Eixerits Timbalers de Piera, Colla Infantil dels Diables de Piera, grup de Dansa Oriental i, per berenar, xocolatada.

Campanya permanent de joguines de Càritas
Aquesta acció solidària, que garanteix al menys una joguina per a tots els nens, complementa la campanya permanent de joguines i bicicletes de segona mà, associada al Rebost d’Aliments, que organitza Càritas Parroquial.  Uns quaranta voluntaris les netegen i les recuperen plenament perquè puguin ser repartides en perfectes condicions.

Per això es fa un nova crida, prèvia a la diada de Reis, per lliurar aquelles joguines que han quedat a la llar sense ús, bé perquè els infants han crescut i ja no són de la seva edat, bé perquè han deixat d’utilitzar-les i, igualment, amb aquelles bicicletes que queden en un racó, que es poden lliurar al despatx parroquial al carrer Sant Cristòfol, 30-32 (entrada pel pati), tots els dilluns de 12 a 13 h i de 17 a 20 h o bé en hores convingudes al tel. 618 93 83 82.

Arxivat a: Benestar social
NADAL 2014- Recollida de joguines
NADAL 2014- Recollida de joguines
NADAL 2014- Recollida de joguines
NADAL 2014- Recollida de joguines
NADAL 2014- Recollida de joguines