Portada > Actualitat > Notícies > 'Dona cançó', un espectacle sorprenent

'Dona cançó', un espectacle sorprenent

12/03/2015

Aquest dissabte, a les 19 h, l'Associació de Dones de Piera i la regidoria d'Igualtat de Gènere han organitzat l'espectacle 'Dona Cançó', al Teatre Foment de Piera, per celebrar el Dia de la Dona Treballadora.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora (8 de març), l'Associació de Dones de Piera, amb la col·laboració de la regidoria d'Igualtat de Gènere, han organitzat l'espectacle Dona Cançó, un espai real obert a la imaginació i que neix de la creativitat i l'empenta de la compositora, cantant i actriu Alícia Martel, fundadora i directora artística d'aquest projecte. El projecte uneix dones creatives de l'àmbit musical, teatral i audiovisual en un espectacle sorprenent. Seran 4 actuacions, petits tasts de tres artistes i una art escènica i audiovisual.

Al Dona Cançó hi participen cantautores, compositores i intèrprets musicals d'estils diferents des del jazz, el soul i la bossa fins al folk, el pop, el funk, el hip hop... Actrius, poetesses, ballarines, contacontes i pallasses delectaran el públic amb monòlegs, contes per a adults, humor, poemes i tangos.

L'entrada a l'espectacle és gratuïta.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Dona Cançó