Portada > Actualitat > Notícies > Espectacle commemoratiu de nivell

Espectacle commemoratiu de nivell

15/03/2015

Dissabte dia 8 va ser el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Per commemorar aquesta jornada, l'Associació de Dones de Piera, amb la col·laboració de la regidoria d'Igualtat de Gènere, van organitzar l'espectacle 'Dona Cançó'.

Dissabte dia 8 va ser el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Per commemorar aquesta jornada, l'Associació de Dones de Piera, amb la col·laboració de la regidoria d'Igualtat de Gènere, van organitzar el passat dissabte 14 de març, al Teatre Foment de Piera, l'espectacle 'Dona Cançó', un espai real obert a la imaginació i que uneix dones creatives dels àmbits musical, teatral i audiovisual.

Concretament, aquest dissabte el públic assistent va poder gaudir de la música del grup Jazzul, de Marta Renyer (pallassa jove, entusiasta i apassionada per la vida), la Lídia Uve (cantant autodidacta) i Marina Tomás (veu i guitarra) i Laura Tomás (baix), components del grup Agala .

La regidora d’Igualtat de Gènere, Elisenda Guarch i Mejias, va presentar l’acte i com a introducció va llegir un article de la periodista Carmen Chaporro on es reivindica la igualtat de condicions entre els homes i les dones i que acaba dient: “Yo quiero todo eso. Pero no quiero ser igual que un hombre, porque no lo soy. Sólo quiero tener las mismas oportunidades”.

Tot i el mal temps que va fer dissabte, un nombre important de públic va assistir a l’acte per gaudir d’un alt nivell musical i expressiu.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Dona Cançó