Portada > Actualitat > Notícies > Diumenge, eleccions municipals

Diumenge, eleccions municipals

18/05/2015

A Piera hi ha nou llistes electorals que han presentat candidatura per governar al nostre municipi. Els alcaldables en les eleccions municipals d’enguany estan representats per Josep Llopart (CiU), Jordi Madrid (ERC), Javier Perellón (PSC), Francisco Ibáñez (PP), Antoni Rosell (UAM), Albert Llatge (Ara és Demà-Entesa, AED-E), Dolors Tomba (PxC), Iván Buendía (Guanyem Piera) i Manuel G. Pavón (Grupo de Independientes de la Anoia y Urbanizaciones, GUIAU).

Les eleccions a Ràdio Piera

Fa dues setmanes, Ràdio Piera va iniciar una ronda d’entrevistes personalitzades que els oients han pogut seguir cada dia a les 20 hores. L’objectiu proposat ha sigut donar a conèixer el perfil del cap de llista de cada candidatura. Les entrevistes es poden consultar per internet a www.radiopiera.cat:

I aquest dijous, a les 21 h, la sala de plens de l’Ajuntament acull el debat electoral obert al públic, organitzat per Ràdio Piera, el segon entre els nou candidats a l’alcaldia. I el dia de les eleccions, el 24 de maig, a partir de les 20 h, Ràdio Piera ofereix un ampli seguiment de com han anat les votacions a Piera i Els Hostalets de Pierola, amb el suport dels col·laboradors d’aquest mitjà local des de cada col·legi electoral. El programa especial ofert pels mitjans tècnics i humans de Ràdio Piera segueix l’escrutini pas a pas, al costat dels membres de cada mesa, tasca que permet fer ben aviat una aproximació prou exacta del repartiment dels diferents regidors i les primeres entrevistes de reaccions amb els protagonistes.

Informació general (servei de transport i meses electorals)

A la pàgina web viladepiera.cat/actualitat/municipals-2015 trobareu tota la informació sobre els col·legis electorals i també la referent al servei gratuït d’autocar (amb trajectes i horaris) que l’Ajuntament de Piera posa a disposició dels electors que s’han de desplaçar des dels barris als col·legis electorals.

Arxivat a: Política
Eleccions municipals 2011