Portada > Actualitat > Notícies > Dispiera tanca temporada a la ràdio

Dispiera tanca temporada a la ràdio

29/06/2015

El passat cap de setmana va finalitzar l’activitat de ràdio que han dut a terme els joves de Dispiera a Ràdio Piera, amb una entrevista a la regidora de l'Ajuntament Maite Guzmán.

Com a colofó de la feina feta aquest any, els locutors de Dispiera van entrevistar la regidora de Seguretat Ciutadana, Esports i Igualtat de Gènere, Maite Guzmán.

L’Alba Rodríguez i el Josep Ma. Sánchez, de Dispiera, són els conductors de l’espai radiofònic d'uns quaranta minuts de durada que es fa un cop al mes dins el programa Això què és, del també col·laborador de Ràdio Piera Juanmi Ramírez. L’Alba i el Josep Ma. hi han participat tota la temporada parlant de temes que els han interessat: moda, actualitat, esports, etc. I també han conduït programes especials, com el de la Fira del Sant Crist en directe des de l’estand de Ràdio Piera, o l’últim programa d’aquesta temporada.

Des d’aquestes línies, Dispiera vol donar les gràcies a tots els radiooients que han seguit el programa durant aquesta temporada i recordar-los que al setembre tornaran amb la seva col·laboració a Ràdio Piera amb nous continguts i molta il·lusió per continuar endavant.

Arxivat a: Comunicació
Fi de temporada Dispiera a Ràdio Piera
Fi de temporada Dispiera a Ràdio Piera
Fi de temporada Dispiera a Ràdio Piera