Portada > Actualitat > Notícies > La Tríola engega curs

La Tríola engega curs

14/10/2015

La Coral Tríola acaba d'iniciar un nou curs. Si us agrada cantar, ara podeu entrar a formar part d'aquesta coral pierenca, amb més d'un quart de segle de trajectòria musical.

Si voleu cantar en una coral amb una tradició de 25 anys a la nostra vila, apunteu-vos a la Coral Tríola, que tot just acaba d'engegar el nou curs. Actualment dirigida per David Andújar, la coral ha viscut moments molt destacats a la seva història com l’espectacular interpretació de Mar i Cel coincidint amb el 15è aniversari o l’enregistrament del CD Mar de sons, el 2003, en el marc de l’Església Parroquial Santa Maria de Piera amb diverses cançons del seu repertori. També els anys 2006 i 2007 va interpretar, juntament amb les Corals Montau de Begues i Ars Nova de Martorell, el conegut Rèquiem de Mozart en diverses poblacions. Més recentment, la Missa en G major de Schubert, la cantata La Dida, El peregrí de Piera, composta per Pol Requesens i Roca, o les adaptacions musicals dels Miserables, el Fantasma de l’Òpera o la cantata El Robador de Veus -interpretades dins el festival A l'Estiu Música en Viu.

Els cantaires de la Coral Tríola assagen els dimarts, a les 21 hores, a la Moreneta (c/ Sant Cristòfol, 30) i el preu de l'activitat és de 10 € mensuals. Per a més informació contacteu amb el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Lleure
Musical Els Miserables al Foment