Portada > Actualitat > Notícies > Aportació solidària a Dispiera

Aportació solidària a Dispiera

19/10/2015

La comissió de la Festa de la Diversitat de Piera ha fet una aportació econòmica a l’Associació Dispiera en reconeixement i suport a la tasca social que l'entitat duu a terme al municipi de Piera.

La comissió de la Festa de la Diversitat de Piera ha fet una aportació econòmica a l’Associació Dispiera de 300 € en reconeixement i suport a la tasca social que l'entitat duu a terme al municipi de Piera. La  festa, que ja compta amb nou edicions, s’ha convertit en un referent cultural al nostre municipi i pretén apropar cultures d’arreu del món en el marc d’uns valors de pau, solidaritat i convivència. Va néixer per donar suport als projectes que la Fundació Quetzal porta a terme a  països com Guatemala, Índia i Etiòpia, però també en cada edició destinen una part dels beneficis a projectes socials de la nostra vila.

Des de l'Associació Dispiera els volen agrair aquesta aportació, que anirà destinada íntegrament a finançar les activitats terapèutiques de lleure de les quals es beneficien més de 30 infants i joves amb discapacitat intel·lectual de Piera i comarca.

Arxivat a: Benestar social
Dispiera