Portada > Actualitat > Notícies > Consulta als veïns de Ca n'Aguilera

Consulta als veïns de Ca n'Aguilera

26/10/2015

El passat 16 d'octubre es van convocar els veïns i veïnes de Ca n'Aguilera perquè participessin en la consulta per decidir el tancament o no de la coberta de la pista poliesportiva, amb resultat favorable al tancament.

Una cinquantena de veïns i veïnes del poble de Ca n’Aguilera van participar en la consulta que es va organitzar el dia 16 d’octubre per a decidir el tancament o no de la coberta existent a la pista poliesportiva. El sostre es va construir fa uns anys, però hi havia pendents les parets laterals i opinions contràries sobre la necessitat de fer aquest tancament total.

Des del consistori es va decidir posar en marxa un procés participatiu. Prèviament, es va convocar una trobada en la qual representants de l’actual equip de govern van exposar com estava previst dur a terme el tancament de la coberta i els canvis que suposarà per als veïns i veïnes de la zona.

La votació va ser secreta i va comptar amb 44 vots a favor, 5 en contra i un vot en blanc. L’Ajuntament es compromet a respectar el resultat de la consulta i té previst adjudicar l’obra abans que s’acabi l’any. El projecte estarà enllestit durant el primer trimestre del 2016.

Arxivat a: Participació ciutadana
Aprovada la coberta de la pista de Ca n'Aguilera