Portada > Actualitat > Notícies > Un any molt excursionista

Un any molt excursionista

01/02/2016

Piera Turisme va engegar les excursions del 2016 amb una sortida pels boscos de Piera. L'entitat ofereix una proposta diferent cada últim diumenge de mes.

Les propostes de Piera Turisme per a aquest 2016 van engegar el passat diumenge amb una excursió pels boscos pierencs. En aquesta ocasió, 64 excursionistes van voler participar en una sortida per l'entorn urbà i paisatgístic de Piera.

Amb el lema "la descoberta dels nostres boscos" i la participació de Piera Creativa fent diverses performances, els excursionistes van veure d'una manera diferent els boscos de l'Estació, el de les pistes de tennis i el del bosquet del Cupido. També es va poder comprovar l'estat dels nostres boscos, la seva bellesa i l'entorn que els envolta.

La pròxima sortida serà el diumenge 28 de febrer i serà una passejada que convidarà a gaudir de paisatges de nova creació, com el torrent del Gall Mullat, o històrics, com el camí del rec de la Parellada. Com a colofó de la sortida, hi haurà l'acompanyament musical de l'Escola de Música de Piera a l'ermita de Sant Sebastià, en ple nucli antic de la Vila. L'hora i el punt de trobada són les 10 del matí, al parc del Gall Mullat. L'activitat és gratuïta.

 

 

Arxivat a: Turisme
Piera Turisme. Excursió de bosc en bosc gener 2016