Portada > Actualitat > Notícies > Inaugurat el projecte de museïtzació

Inaugurat el projecte de museïtzació

15/02/2016

El passat diumenge es va inaugurar el projecte de museïtzació de la Vila de Piera, una ruta turística amb 35 plafons instal·lats als edificis més emblemàtics de la nostra vila.

Diumenge 14 de febrer el castell de Jaume I va acollir l'acte d'inauguració del projecte de museïtzació de la Vila de Piera, una iniciativa que permet fer un repàs a la nostra història a través del patrimoni arquitectònic. S'hi recullen 41 edificis, 35 dels quals estan inclosos en una ruta visitable a peu i marcats amb uns plafons col·locats a les façanes que en detallen la història i el valor. Un projecte liderat pel Jordi Parcerisses i la Montserrat Cucurella, que representa un primer pas per ressaltar el nostre patrimoni i potencial turístic.

A l'acte hi van assistir Maria Senserrich, diputada al Parlament de Catalunya, Marc Castells, 2n vicepresident de la Diputació de Barcelona i alcalde d'Igualada, i Elsa Ibar, subdirectora general de Patrimoni Arquitectònic, Arqueològic i Paleontològic de la Generalitat de Catalunya.

Cal destacar l’assistència de tot l’equip de govern del Consistori, acompanyats de 150 persones entre famílies convidades i altres persones interessades en l'esdeveniment. Després de l'acte de presentació es va fer un petit recorregut durant el qual van es va poder visitar la capella de Sant Sebastià oberta per a l’ocasió. Per finalitzar es va fer un pica pica a la Sala d'Exposicions Municipal, on els presents van poder compartir i comentar l’experiència.   

Arxivat a: Turisme
Projecte Museïtzació
Projecte Museïtzació
Projecte Museïtzació
Projecte Museïtzació
Projecte Museïtzació
Projecte Museïtzació
Projecte Museïtzació
Projecte Museïtzació
Projecte Museïtzació