Portada > Actualitat > Notícies > Un primer plat

Un primer plat

23/02/2016

Dilluns a la tarda va tenir lloc a la Sala de Plens una reunió amb representants de l’àmbit gastronòmic de Piera. Es tracta d'una de les primeres passes per aconseguir concentrar l'oferta que hi ha a la nostra població.

L’objectiu de la trobada era posar en comú mesures que ajudin a integrar serveis en el futur portal d'Internet que l’Ajuntament oferirà i on s’hi trobarà tota la informació d’interès per als visitants a Piera.

En aquesta ocasió, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Piera, Vanesa Fernández-Arroyo va poder copsar unes primeres impressions dels responsables de restaurants, bars i productors i van sorgir algunes idees com crear menús especials en jornades concretes, fer una ruta de tapes o cercar mesures per posar de relleu el producte autòcton. Es va determinar també la possibilitat de participar en una taula de treball amb aquest sector i poder desenvolupar noves propostes.

La regidoria de Turisme es reunirà durant les pròximes setmanes amb altres sectors relacionats amb aquest àmbit com l’allotjament, entitats relacionades amb el senderisme o l’esport a la natura, l’arquitectura i altres expressions culturals del municipi que puguin ser un reclam turístic a la nostra vila.

Les persones interessades a aportar idees o formar part d’aquest projecte poden deixar les seves dades de contacte a les oficines municipals.

Arxivat a: Turisme
Reunió gastronòmica