Portada > Actualitat > Notícies > Portes obertes del parc agility

Portes obertes del parc agility

14/03/2016

La jornada de portes obertes va servir per donar a conèixer el nou parc Agility per a gossos, un espai dins el parc del Sanahuja que integra una sèrie d'elements per a la pràctica de l'esport d'una manera diferent i segura.

El passat diumenge 13 de març, de 10 a 13 hores, es van obrir les portes al públic del nou parc Agility per a gossos. Es tracta d'una iniciativa de la regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Piera, que consisteix en un espai habilitat dins del parc Sanahuja, d'uns 30 metres, que integra una sèrie d'elements per fer que tant els propietaris com els gossos puguin passar una bona estona i que aquests animals practiquin esport d'una manera diferent i divertida. El circuit inclou un salt d'altura, un gronxador, eslàlom i una roda, amb un cartell explicatiu amb recomanacions de com utilitzar-los. També hi ha una font per abeurar els gossos i un rentamans per als propietaris.

La jornada de portes obertes va comptar amb una exhibició de la residència canina Font-Galí, que va incloure una explicació pràctica dels diferents elements del parc, que estarà permanentment obert.

Arxivat a: Interès ciutadà
Portes obertes del nou parc agility
Portes obertes del nou parc agility
Portes obertes del nou parc agility
Portes obertes del nou parc agility
Portes obertes del nou parc agility
Portes obertes del nou parc agility
Portes obertes del nou parc agility
Portes obertes del nou parc agility
Portes obertes del nou parc agility