Portada > Actualitat > Notícies > Homenatge a la II República

Homenatge a la II República

11/04/2016

Coincidint amb el 85è aniversari de la proclamació de la II República, el dijous 14 d'abril es fa un acte davant l'Ajuntament de Piera per rememorar aquesta data.

El pròxim 14 d'abril es compleixen els 85 anys de la proclamació de la II República Espanyola, una proclamació plenament vinculada al municipalisme democràtic i contrari a la dictadura, ja que fou el triomf de les candidatures republicanes i d'esquerres en les eleccions municipals del 12 d'abril del 1931, qui ho va propiciar.

La Plataforma per la República convoca a tots els vilatans a retre homenatge a la bandera de la república, hissant-la i penjant-la a l'Ajuntament, i a la lectura del manifest i poesies d'Antonio Machado, que tindrà lloc davant l'Ajuntament de Piera el dijous 14, a les 19 hores.

Arxivat a: Política
II República
Bandera II República