Portada > Actualitat > Notícies > Moltes activitats per a la Fira i Festes del Sant Crist

Moltes activitats per a la Fira i Festes del Sant Crist

18/04/2016

La Fira del Sant Crist inclou un programa d'activitats de la Fira i les Festes del Sant Crist d'enguany, que inclou tots els actes que es faran durant la fira i també les festes, fins a l'1 de maig.

Piera celebra el cap de setmana que ve la 27a edició de la Fira del Sant Crist. Al llarg de més d'un quilòmetre, des de l'inici del carrer Piereta fins a la plaça de Joan Orpí, s'instal·laran parades i estands, que enguany es preveu que superin les de l'edició passada.

La Fira és una mostra plural que combina l'aspecte més comercial amb el fet de ser un punt d'expressió per a les entitats i un punt de trobada per a la festa, amb gent vinguda de molts indrets del territori. El programa inclou totes les propostes organitzades per l'Ajuntament de Piera així com les que es proposen des de les diverses entitats del municipi per als dies de la Fira, 23 i 24 d'abril, i també per a les festes del Sant Crist, que acaben l'1 de maig amb l'Aplec de Mas Bonans.

Concerts, exposicions, competicions i exhibicions esportives, activitats per als infants i per al jovent, folklore, trobades de col·leccionisme, gastronomia, artesania, automoció etc. són les propostes que trobareu detallades al programa, que es divideix en dues parts: una pròpiament de Fira (dies 23 i 24 d'abril) i una altra de festes (del 25 d'abril a l'1 de maig, data de l'Aplec de Mas Bonans). A més, diverses activitats paral·leles amenitzaran els diversos carrers de la vila. El carrer doctor Carles farà un viatge en el temps per acollir el mercat medieval i també s'hi farà un taller de circ per a tots els públics.

El motor també serà present a la fira, amb diverses activitats com les primeres jornades 4x4 Vila de Piera, la concentració de vehicles Seat, l'exposició de cotxes nous i d'ocasió o el Piera Motor Festival. Al llarg de dos dies, i de manera ininterrompuda, els aficionats als videojocs podran assistir a la Lan Party, on es portaran a terme diversos tornejos.

L'edició en paper del programa es va repartir la passada setmana a les llars pierenques i també als equipaments municipals (Piscina, Centre de Serveis La Bòbila, Ajuntament de Piera, Biblioteca, Casal). Pel que fa al ressò dels possibles canvis i correccions d'última hora, s'ha habilitat un apartat en aquest enllaç.

Programa de la Fira i Festes del Sant Crist 2016

Arxivat a: Comunicació
Fira del Sant Crist 2015
Activitats de la Fira i Festes del Sant Crist 2016