Portada > Actualitat > Notícies > Reconeixement en el dia de les esquadres

Reconeixement en el dia de les esquadres

18/04/2016

Representants del cos de la Policia Local assisteixen a la celebració del Dia de les Esquadres, on es va fer un reconeixement al policia pierenc Francesc Xavier Rodríguez.

El passat divendres, el Teatre Auditori de la localitat de Calldetenes va acollir la celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Central. A l'acte hi van assistir la regidoria de Seguretat Ciutadana, Maite Guzmán, el cap de la Policia Local de Piera, Antoni Navarro, i l'agent amb TIP 16006, Francesc Xavier Rodríguez Barrionuevo, aquest últim convocat per la Direcció General de la Policia.

En el transcurs de l'acte, l'agent pierenc Francesc Xavier Rodríguez Barrionuevo va rebre una felicitació pública individual de mans de les autoritats de la localitat, representants de la Direcció General de la Policia i comandaments dels Mossos d'Esquadra. El reconeixement, proposat per la Regió Policial Central,  el va merèixer per una actuació meritòria feta el dia 29 d'octubre de 2015, quan, estant fora de servei, va intervenir en la detenció de dues persones per un robatori a l'interior d'un establiment de Piera.

http://www.calldetenes.cat/noticies/noticia/titol/calldetenes-acull-el-dia-de-les-esquadres-a-la-regio-policial-central

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Reconeixement en el dia de les esquadres 2016
Reconeixement en el dia de les esquadres 2016