Portada > Actualitat > Notícies > L’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil arriba a Piera

L’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil arriba a Piera

05/07/2016

El servei ofereix als joves pierencs orientació acadèmica, programes ocupacionals i propostes esportives i d’oci per a gaudir del seu temps lliure

L’Ajuntament ha signat un conveni amb el Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia per tal de fer arribar a Piera, durant els mesos d’estiu, l’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil. Es tracta d’una autocaravanna en la qual tècnics dinamitzadors ofereixen als joves pierencs informació i assessorament sobre aspectes del seu interès. Aquesta unitat mòbil visitarà el municipi en diversos dies i espais. El proper dijous dia 7 de juliol estarà a la piscina municipal; el dia 14 de juliol al local social de Can Claramunt; i el dia 21 de juliol a Can Bonastre; sempre en horari de 10.30 a 14 hores.  

L’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil permet als joves gaudir d’una orientació acadèmica sobre sortides formatives i professionals, informar-se sobre la convocatòria de beques i la seva tramitació, o conèixer les oportunitats que tenen per marxar a estudiar o treballar a l’estranger. Els tècnics també aprofiten l’ocasió per a fer difusió de programes ocupacionals, com la Garantia Juvenil. El servei inclou la possibilitat de tramitar carnets juvenils internacionals, que suposen descomptes en allotjaments, museus i transports als seus usuaris, i ofereix propostes esportives i de lleure que els pierencs i pierenques poden realizar durant el seu temps lliure.

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia a través de l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al telèfon 93 805 15 85.

Arxivat a: Joventut
Oficina Mòbil d'Informació Juvenil

Arxius adjunts