Portada > Actualitat > Notícies > Visita de la delegada del Govern

Visita de la delegada del Govern

08/09/2016

Des del consistori s’ha aprofitat la trobada per a reclamar aspectes que afecten al municipi com el finançament de l’ACA i el desdoblament de la carretera B-224

El passat dimecres dia 7 de setembre va visitar Piera la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, que va ser rebuda per l’alcalde, Jordi Madrid, i el 1r tinent d’alcalde, Josep Llopart. Durant la trobada es van tractar alguns temes importants per al nostre municipi com la necessitat que l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) resolgui aquells aspectes de finançament que afecten la inversió i el manteniment de les depuradores.

Des de l’Ajuntament es va insistir també en la importància de disposar d’una comissaria del cos dels Mossos d’Esquadra i que el Parc de Bombers tingui el reconeixement necessari per a deixar de ser un cos format per voluntaris.

L’alcalde i el 1r tinent d’alcalde van aprofitar l’ocasió per tornar a demanar el desdoblament de la carretera B-224, una petició que ja havien fet prèviament al conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

Per la seva banda, Vilagrà va reiterar la seva col·laboració en tots aquells àmbits relacionats amb la Generalitat. Abans de finalitzar la trobada, la delegada del Govern va signar en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

Arxivat a: Relacions institucionals i protocol
Visita institucional
Visita institucional
Visita institucional