Portada > Actualitat > Notícies > Aquest divendres se celebra el Guatelepiera 2016

Aquest divendres se celebra el Guatelepiera 2016

12/09/2016

La Televisió de Piera organitza la primera edició d’aquest festival de música dels anys 70, 80 i 90 que comptarà amb actuacions diverses a la pista del Gall Mullat

Divendres dia 16 de setembre se celebrarà, a la pista del Gall Mullat, la primera edició del Guatelepiera. Es tracta d’un festival organitzat per la Televisió de Piera que pretén fer ballar a tots els pierencs i pierenques amb música dels anys 70, 80 i 90. L’esdeveniment començarà a les 22 hores i comptarà amb les actuacions de La Década Prodigiosa de Piera, La Esencia de Ibiza i l’escola de ball Dance Luxury. El ritme el marcaran també els discjòqueis pierencs Jordi & Jordi. 

Arxivat a: Lleure
Guatelepiera 2016

Arxius adjunts