Portada > Actualitat > Notícies > Piera lidera la recollida selectiva a l'Anoia

Piera lidera la recollida selectiva a l'Anoia

14/11/2016

El nostre municipi fa un tomb respecte de l’any anterior i se situa amb un percentatge de residus recollits que es troba per sobre de la mitjana catalana

Piera lidera les xifres de recollida selectiva de tots els municipis de la comarca de l’Anoia, amb un 47,93% dels residus recollits a través de les diverses fraccions. Aquesta xifra supera la mitjana catalana, que és del 39% i suposa un increment molt important respecte les dades de l’any passat, quan la vila estava a la cua dels municipis anoiencs.

Els principals canvis que s’han aplicat aquest any per la millora de la recollida han estat la instal·lació de remolcs per als residus voluminosos als barris, més bonificacions per a l’ús de la deixalleria i el servei de retirada de voluminosos porta a porta. Aquestes accions, si bé a vegades han resultat més cares, han millorat la recollida i han evitat la presència de material llençat a les torrenteres.

Tot i aquests bons resultats, l’Anoia és una comarca amb una alta generació de residus. Piera continua sent un dels municipis que més en genera, amb una mitjana de 2,14 quilos per persona i dia, gairebé un quilo per sobre de la mitjana catalana. 

Arxivat a: Medi ambient
Deixalleria municipal