Portada > Actualitat > Notícies > Piera es mobilitza contra la violència de gènere

Piera es mobilitza contra la violència de gènere

28/11/2016

El passat divendres 25 de novembre un bon nombre de pierencs i pierenques es van reunir a la plaça Jove per commemorar el Dia Internacional contra la violència envers les dones

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional contra la violència de gènere, l’Associació de Dones de Piera va organitzar un seguit d’activitats en record a les víctimes d’aquesta xacra social. La primera va ser la lectura del manifest institucional, que va comptar amb l’acompanyament musical d’alumnes i professors de l’Aula Municipal de Música.

El text volia mostrar el rebuig de la societat pierenca envers la violència masclista i remarcar les mesures impulsades des de les administracions públiques per evitar les desigualtats socials i donar resposta a les víctimes de la violència de gènere. Així mateix, el manifest lamentava que el Tribunal Constitucional hagués anul·lat alguns articles de la Llei d’Igualtat efectiva de dones i homes, aprovada pel Parlament de Catalunya, que pretenia promoure la igualtat entre homes i dones al món laboral.

Els actes de commemoració del Dia Internacional contra la violència de gènere van finalitzar amb una xerrada a l’Espai d’Entitats que portava per títol ‘L’alineació de la dona’ i que va anar a càrrec de Ramon Rius i Estrada.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Dia Internacional contra la violència de gènere
Dia Internacional contra la violència de gènere
Dia Internacional contra la violència de gènere
Dia Internacional contra la violència de gènere
Dia Internacional contra la violència de gènere