Portada > Actualitat > Notícies > Més atenció a les víctimes

Més atenció a les víctimes

19/12/2016

El Servei Català de Trànsit ha ampliat, en les últimes setmanes, el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT), que es va posar en marxa de manera pionera a tot l’Estat l’any 2012

El Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Piera, ofereix orientació jurídica, legal, psicològica, sanitària i assistencial a totes les persones víctimes o afectades per un accident de trànsit i és un element necessari de suport a les víctimes i als seus familiars perquè puguin fer els tràmits necessaris i rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent o rebre suport i atenció psicològica.

El SIAVT posa a disposició, també dels vilatans de Piera, un telèfon gratuït, el 900 100 268, al qual es pot trucar de dilluns a diumenge de 9 a 20 h. L’atenció s’estén a la pàgina web victimestransit.gencat.cat (resposta en mínim 24 h) i també es dóna atenció presencial. En aquests quatre anys ja s’han atès més de 1.200 casos en tot el país. El servei té convenis de col·laboració amb 22 ajuntaments, 13 consells comarcals i amb el Col·legi de Psicologia de Catalunya.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Trànsit