Portada > Actualitat > Notícies > Piera commemora el Mes de la Dona

Piera commemora el Mes de la Dona

01/03/2017

La celebració s’allargarà fins al dia 11 de març, quan es farà un acte institucional al Teatre Foment que inclourà la lectura del manifest, actuacions musicals i un recital poètic

Durant el mes de març Piera commemora el Mes de la Dona i programa tot un seguit d’activitats gratuïtes que pretenen promoure la lluita contra les desigualtats i sensibilitzar la ciutadania al voltant d’un problema encara existent en la nostra societat. 

Els actes s’inicien dimecres dia 1 de març amb la xerrada-col·loqui ‘Dones dempeus també a l’Anoia’, a càrrec de l’escriptora igualadina Maribel Nogué Felip. Se celebrarà a la Biblioteca de Piera a partir de les 19 h. En el mateix escenari, però a les 12 h, dissabte dia 4 de març es presentarà el poemari de Gener Barjola Bizarro. 

El dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, els pierencs i pierenques que ho desitgin podran visionar la pel·lícula Mi casa en París (My old lady) que s’oferirà a partir de les 18.30 h a l’Espai d’Entitats.

El dissabte dia 11 de març se celebrarà al Teatre El Foment de Piera l’acte institucional durant el qual es llegirà el manifest de commemoració del Dia Internacional de les Dones. La jornada comptarà també amb un recital poètic per commemorar el centenari del naixement de la poetessa Glòria Fuertes i amb les actuacions de les cantants Abril Montmany i Maria Fortuny, de la ballarina Lídia Jové (Dance Luxury) i de l'Aula Municipal de Música. Hi haurà també un petit refrigeri per a tots els assistents.

Finalment, la Biblioteca de Piera acollirà el dimecres 22 de març l'acte de presentació i l'exposició del còmic Lola Vendetta, a càrrec de la il·lustradora odenenca Raquel Riba Rossy. L'acte està programat per a les 19 h i l'entrada és lliure.

Programa d’actes del Mes de la Dona

Arxivat a: Igualtat de gènere
My Old Lady