Portada > Actualitat > Notícies > Piera es mobilitza en el dia de l’activitat física

Piera es mobilitza en el dia de l’activitat física

30/03/2017

Divendres dia 7 d’abril el Centre d’Atenció Primària té previst organitzar una caminada que pretén fomentar la salut i la pràctica d’esport a l’aire lliure

El Centre d’Atenció Primària de Piera organitza una caminada, el proper divendres 7 d’abril, per commemorar el dia de l’activitat física. Serà un recorregut molt planer, accessible per a persones amb cotxes i cadires, que s’iniciarà davant el tanatori i passarà per Can Mas i els Hostalets de Pierola per tornar, finalment, al nucli urbà. La sortida pretén fomentar la salut i la pràctica d’activitat física a l’aire lliure i es farà de 16.30 a 18 h.

Des del CAP es donen també algunes recomanacions per a totes aquelles persones que, per motius de feina, passen moltes hores davant de l’ordinador i no tenen temps per practicar esport. Així, per exemple, s’aconsella utilitzar les escales, sempre que es pugui, substituir les pauses per al cafè per estones per anar a caminar, no passar més de dues hores seguides asseguts i fer el màxim d’activitats dempeus com classificar documents o parlar per telèfon.

Consells saludables per ser més actius a la feina

Arxivat a: Esport i salut
Dia de l'activitat física