Portada > Actualitat > Notícies > Proclamació de la Pubilla i l’Hereu de la Catalunya Central

Proclamació de la Pubilla i l’Hereu de la Catalunya Central

11/05/2017

La vila acollirà aquesta dissabte el nomenament a la plaça de l’església, després d'una cercavila des de l'Espai d'Entitats, i els exàmens previs dels candidats

Els nous Hereu i Pubilla de la Catalunya Central del 2017 s’escolliran i es proclamaran aquest dissabte a Piera, en un acte a la plaça de l’església on s’acomiadarà i s’agrairà la tasca dels Vermellets sortints i es nomenaran els Vermellets entrants (l’Hereu, la Pubilla, els Fadrins i les Dames). Abans, a les sis de la tarda, els hereus i les pubilles desfilaran en cercavila des de l’Espai d’Entitats fins a la plaça de l’església.

Al matí, tindran lloc les proves escrites i orals que hauran de passar tots els candidats a l’escola Les Flandes perquè el jurat els puntuï. Totes elles seran supervisades per la comissió d’examen formada pel Sergi Mata i la Raquel Calsina. 

Arxivat a: Tradicions
Proclamació de la Pubilla i l'Hereu de la Catalunya Central.