Portada > Actualitat > Notícies > Mesures flexibles per pagar el rebut de l’aigua

Mesures flexibles per pagar el rebut de l’aigua

26/05/2017

El nou sistema permet als usuaris fraccionar el pagament, abonar una quantitat fixa mensual o decidir quin dia volen que se’ls carregui el rebut

La subministradora del servei d’aigua potable a Piera ANAIGUA  informa de l’aplicació de noves mesures que permeten flexibilitzar el pagament dels rebuts. Els usuaris tindran l’opció de decidir quin dia del mes volen que la companyia els hi carregui el rebut, facilitant així l’organització i gestió de les seves despeses. Per poder gaudir d’aquest avantatge cal tenir el rebut domiciliat i fer la petició a la subministradora a la seva oficina habitual, trucant al telèfon d’atenció al client 902 250 070, o bé a través del formulari que trobaran en l’apartat ‘Contacta’ de l’Oficina Virtual.

En cas de tenir el rebut domiciliat, també es pot accedir a altres mesures que ANAIGUA posa a disposició dels seus clients, com la possibilitat de fraccionar el pagament del rebut sense interessos. També es pot optar per l’anomenat pagament en 12 gotes que consisteix en abonar una quantitat fixa mensual pactada en base al consum de l’any anterior. Un cop hagin passat els 12 mesos, es revisa i regularitza la diferència entre el que s’ha pagat i el consum real. 

Anaigua, companyia subministradora del servei d’aigua potable

Arxivat a: Consum
Consum aigua