Portada > Actualitat > Notícies > Resum d'un cap de setmana ple d’activitats

Resum d'un cap de setmana ple d’activitats

13/06/2017

La Festa del Rocío, el dinar dels amics de la ràdio i la celebració del final de temporada de l’AE Piera han estat algunes de les propostes destacades d’aquests darrers dies

La gran oferta cultural i esportiva de Piera s’ha vist representada aquest passat cap de setmana amb tot un seguit de propostes destinades a públics diversos.

26a Festa del Rocío a Can Mas

De divendres a diumenge es va celebrar a Can Mas la Festa del Rocío que aquest any arribava a la seva 26a edició. Entre les activitats programades no van faltar la processó amb la blanca paloma i l’ofrena floral, la missa rociera cantada pel ‘coro rociero Morenito de la Sierra’ o el fi de festa amb un dinar de germanor.

Trobada dels amics de Ràdio Piera

El passat dissabte es va celebrar l’11ª Trobada dels Amics de Ràdio Piera, organitzada per la Carmina Dalmau, amb la voluntat de reconèixer el treball de tècnics i locutors. Al dinar hi van assistir l’alcalde, Josep Llopart, i el regidor de Comunicació, Josep M Rosell, que van dedicar unes paraules d’agraïment als assistents animant-los a continuar amb el seu suport a l’emissora local.

Xerrada sobre els drets de les persones amb diversitat funcional

El mateix dissabte, la sala polivalent del Teatre Foment va acollir una xerrada en la que es va parlar de les diverses prestacions a què tenen dret les persones amb diversitat funcional, siguin generades per la feina o pels seus familiars. L’acte va estar conduït per l’Elsa Salgado que, d’una manera amena i senzilla, va explicar als assistents les diferents situacions que poden donar lloc a aquestes prestacions i va ajudar a resoldre els seus dubtes.

Festival de natació sincronitzada

La Piscina Municipal va acollir dissabte a la tarda el festival de natació sincronitzada durant el qual els participants van mostrar a familiar i amics l’aprenentatge i l’evolució que han fet durant aquesta temporada. Les nedadores van rebre un diploma que els va lliurar la seva entrenadora i un petit obsequi de mans de la regidora d’Esports, Maite Guzmán.

Final de temporada de l’AE Piera

L’AE Piera també va aprofitar aquest cap de setmana per a celebrar la festa final de temporada, que va servir per fer un reconeixement a totes les categories i per premiar amb un trofeu els golejadors i els jugadors més regulars. L’Ajuntament de Piera, amb l’alcalde i la regidora d’Esports al capdavant, van lliurar una placa al club amb una cita especial per a l’ascens a la categoria Preferent aconseguit per l’Infantil A.

Arxivat a: Lleure
Festa del Rocío
Festa del Rocío
AE Piera
AE Piera
Xerrada discapacitat
Trobada Ràdio Piera
Trobada Ràdio Piera
Resum cap de setmana  10 i 11.06.2017
Sincronitzada