Portada > Actualitat > Notícies > Un cap de setmana ple de propostes

Un cap de setmana ple de propostes

19/06/2017

Els pierencs i pierenques han gaudit d'activitats diverses com el festival de final de curs de la Piscina, la representació del grup de teatre de Ca n’Aguilera i la festa d’estiu de l’Associació Ballestea

Els dies 17 i 18 de juny, Piera va acollir un seguit de propostes per a tots els públics entre les que no van faltar el final de curs de les activitats infantils de la Piscina, la representació del grup de teatre de Ca n’Aguilera, emmarcada en la celebració del seu centenari, i una festa per donar la benvinguda a l’estiu organitzada per l’Associació Ballestea. 

Final de curs de les activitats infantils de la Piscina

El passat diumenge el Teatre Foment de Piera va acollir el festival de final de curs de les activitats infantils de la Piscina de Piera. Hi van participar un total de 200 persones i es van poder veure quatre actuacions de gimnàstica rítmica i una vintena més d’altres modalitats com la dansa, el hip hop, zumba, bachata i salsa. El festival va servir de cloenda del curs i per mostrar la feina realitzada en els darrers mesos al públic assistent. Des de l’Ajuntament i la Piscina de Piera han volgut agrair la seva dedicació i professionalitat als professors Sandra Augé, Anna Mollà i Carlos Vázquez. 

Centenari del grup de teatre de Ca n’Aguilera

Continuant amb els actes de celebració del centenari, aquest passat dissabte 17 de juny el Grup de Teatre Kakaiba Associació Artística de Sabadell va representar l’obra Fulmonti, a l’escenari del Teatre el Jardí. El proper acte programat serà la festa dels més grans i més petits del Grup de Teatre de Ca n’Aguilera que se celebrarà dissabte dia 8 de juliol. Podeu consultar el programa d’actes a www.viladepiera.cat/centenari-teatre2017. 

Festa d’estiu de l’Associació Ballestea

Aquest cap de setmana l’Associació Ballestea ha volgut donar la benvinguda a l’estiu amb una festa en la que no han faltat actes diversos com una representació teatral, una botifarrada, un mercat, la festa holi, i balls de nit. La celebració també ha comptat amb una exhibició dels alumnes de les activitats que organitza l’entitat que així han pogut mostrar a amics i familiars el que han fet durant el curs. 

Portes obertes a l’Hípica la Lluna

Diumenge els pierencs i pierenques van tenir l’oportunitat de visitar de forma gratuïta les instal·lacions de l’Hípica la Lluna. La jornada de portes obertes es va iniciar amb una exhibició de l'entitat Dispiera i una mostra de doma, salt i carrusel dels alumnes del centre. No va faltar un vermut gratuït amenitzat pel grup acústic pierenc Give, un dinar i la visita a les instal·lacions. 

Arxivat a: Lleure
Final de curs piscina
Final de curs piscina
teatre Ca n'Aguilera
Festa d'estiu Associació Ballestea
Festa d'estiu Associació Ballestea
Hípica la Lluna
Hípica la Lluna