Portada > Actualitat > Notícies > Piera es mulla per l’esclerosi múltiple

Piera es mulla per l’esclerosi múltiple

10/07/2017

La piscina municipal va ser l’escenari d’una iniciativa solidària que pretenia recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia neurodegenerativa

El nostre municipi es va sumar diumenge 9 de juliol a la campanya Mulla’t que s’organitza cada any amb la voluntat de donar suport als afectats per l’esclerosi múltiple. La piscina de Piera va ser l’escenari, a les 12 del migdia, d’un salt col·lectiu a l’aigua que pretenia sensibilitzar la ciutadania sobre l’existència d’aquesta malaltia neurodegenerativa.

Durant tota la jornada es van organitzar activitats arreu de Catalunya en les que hi van participar milers de ciutadans. Set municipis de l’Anoia (Igualada, Òdena, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, La Pobla de Claramunt, Capellades i Piera) es van sumar a aquesta iniciativa que convocava l’Associació d’Esclerosi Múltiple de l’Anoia (AEMA) per sisè any consecutiu.

L’acte solidari va comptar amb la participació activa de l’alcalde de Piera, Josep Llopart, i el primer tinent d’alcaldia, Jordi Madrid. A les instal·lacions de la piscina es va muntar una parada amb tovalloles, samarretes i altres productes de marxandatge per recaptar fons per a la investigació i per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen esclerosi múltiple. Aquest any, els beneficis obtinguts es destinen al programa FEM Feina que fomenta la inserció laboral i l’apoderament de les persones amb aquesta malaltia.

Arxivat a: Esport i salut
Mulla't per l'esclerosi múltiple