Portada > Actualitat > Notícies > 5 minuts de silenci pels atemptats de Barcelona (►♪)

5 minuts de silenci pels atemptats de Barcelona (►♪)

18/08/2017

L'Ajuntament de Piera ha condemnat l'atemptat perpetrat ahir a Barcelona i ha convocat cinc minuts de silenci avui divendres 18 d'agost a les 12 del migdia davant l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Piera ha volgut mostrar el seu condol per les víctimes de l'atropellament massiu que es va produir a la Rambla de Barcelona convocant a tothom a sumar-se a aquesta acció de condol i condemna davant l'Ajuntament avui divendres al migdia.

Amb la seva presència, els assistents han condemnat l'acció de forma conjunta amb el convenciment que la convivència i el diàleg i, sobretot, el respecte a la vida i a la llibertat són els valors que s'han de fomentar.

L'alcalde de Piera, Josep Llopart, ha volgut expressar públicament el rebuig per l'atropellament i ha ofert la solidaritat de Piera cap a la ciutat comtal. Finalment, ha agraït la presència del nombrós públic assistent.Les banderes de l'Ajuntament de Piera onejaran a mig pal els pròxims tres dies en senyal de condol.

Dol declarat a tot el territori de Catalunya 

D'acord amb el Decret 135/2017, de 17 d’agost, s'han declarat dos dies de dol a tot el territori de Catalunya, període durant el qual se suspendrà la celebració de tots els actes oficials en què havien de participar membres del Govern de Catalunya durant els dies 18, 19 i 20 d'agost. Això inclou la celebració de recepcions i actes oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i corporacions públiques de Catalunya.

Pel que fa als actes de caire festiu i no institucionals cada municipi podrà actuar d’acord amb el seu criteri. Tot i això, els actes que tinguin lloc al llarg del dia d’avui s’han de minimitzar amb criteris de prudència i coherència.

Text del decret 135/2017

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7436/1631516.pdf

Arxivat a: Comunicat
5 minuts de silenci pels atemptats de Barcelona
5 minuts de silenci pels atemptats de Barcelona
5 minuts de silenci pels atemptats de Barcelona