Portada > Actualitat > Notícies > Maria Guixà, Premi a la Comunicació Esportiva i Social

Maria Guixà, Premi a la Comunicació Esportiva i Social

06/10/2017

L’exatleta i periodista de Catalunya Ràdio ha estat guardonada per la Reial Federació Espanyola de Natació per la seva contribució en la difusió de les activitats aquàtiques

La Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) ha concedit el Premi a la Comunicació Esportiva i Social a la pierenca Maria Guixà. L’exatleta i periodista de Catalunya Ràdio rebrà aquest reconeixement per la seva contribució en la difusió de les activitats aquàtiques de la federació.

Pel que fa a la seva trajectòria com a atleta, Maria Guixà va ser campiona d'Espanya promeses d'heptatló i de salt de llargada. Com a periodista, va començar a treballar a Catalunya Ràdio l’any 2008 i des de llavors s’ha especialitzat en els esports aquàtics, cobrint un mundial de natació així com els èxits dels últims anys de la natació sincronitzada i del waterpolo català.

No és el primer guardó que rep la pierenca. L’any 2016, l'Institut Barcelona Esport de l'Ajuntament de Barcelona li va atorgar el Premi Mitjà de Comunicació, en el marc de la 9a edició dels Premis Dona i Esport.

Guixà rebrà el guardó el proper dissabte dia 7 d’octubre a la seu del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid, durant la VIII Gala de la Natació.

Arxivat a: Comunicació, Esports
Maria Guixà