Portada > Actualitat > Notícies > Nova convocatòria d’ajuts per als llibres de text

Nova convocatòria d’ajuts per als llibres de text

10/10/2017

Obert el termini per sol·licitar aquestes beques de les quals es poden beneficiar els alumnes escolaritzats al municipi que cursin ensenyaments des de P3 fins a 4t d’ESO

L’Ajuntament de Piera, a través de la regidoria d’Ensenyament, ha publicat una nova convocatòria d’ajuts per a l’adquisició de llibres de text i material escolar. El consistori hi destinarà una quantitat màxima de 15.000 € amb l’objectiu de donar suport a les famílies i pal·liar l’esforç econòmic que comporta l’inici del curs escolar, afavorir la igualtat d’oportunitats en matèria educativa i avançar en cohesió social.

Es podran beneficiar d’aquesta subvenció els alumnes empadronats i escolaritzats al municipi, en centre públics o privats concertats, que estiguin cursant ensenyaments des de P3 fins a 4t d’ESO.

El termini per presentar les sol·licituds al Registre Municipal s’inicia dimarts dia 10 d’octubre i finalitzarà el 8 de novembre. Per a més informació cal adreçar-se al Centre de Serveis La Bòbila (av. carretera Igualada, 2. Telèfon 937 760 076). 

Arxivat a: Educació
Educació

Arxius adjunts