Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament condemna l’empresonament de Sànchez i Cuixart

L’Ajuntament condemna l’empresonament de Sànchez i Cuixart

17/10/2017

El municipi s’ha sumat a les concentracions convocades per demanar la llibertat dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural

Piera es va sumar a l’aturada convocada dilluns al migdia per rebutjar l’empresonament del president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. L’Audiència Nacional va dictar presó incondicional per a tots dos per haver organitzat les mobilitzacions ciutadanes dels dies 20 i 21 de setembre, quan les forces de l’Estat van entrar a diverses conselleries de la Generalitat de Catalunya. 

Des de l’Ajuntament de Piera han volgut mostrar el seu suport als màxims dirigents de l’ANC i Òmnium i a les seves famílies, i s’han mostrat en contra del que consideren un atac a les llibertats i els drets fonamentals. 

A les vuit del vespre, la plaça del Peix va acollir una nova concentració amb una encesa d’espelmes i la lectura del manifest conjunt de l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). 

Arxivat a: Comunicat
Encesa espelmes alliberament ANC i Òmnium
Encesa espelmes alliberament ANC i Òmnium
Aturada alliberament ANC i Òmnium