Portada > Actualitat > Notícies > Tornen el Castanyada Rock i el passatge del terror

Tornen el Castanyada Rock i el passatge del terror

25/10/2017

Estem a punt de viure dos dels esdeveniments típics d'aquestes dates: el passatge del terror dels Diables de Piera i el Castanyada Rock, amb una cartellera molt potent

A més de les tradicionals castanyes, moniatos i moscatell, Piera celebra la Castanyada amb dues propostes de caire lúdic de les quals podrem prendre part en els propers dies. La primera serà el Passatge del Terror, que organitzen els Diables de Piera i que torna després de l’èxit assolit l’any passat. Aquest proper dissabte, de 20 a 24 h (amb un últim passi a les 23.45 h) podrem gaudir amb l’experiència plena de terror que té el seu punt d’inici a la plaça Joan Orpí, davant de l’Ajuntament. El preu de l’entrada és de 2,50 €.

La nit del dimarts 31 d’octubre serà el torn per a la música amb una nova edició, la catorzena, del festival Castanyada Rock organitzat per l'Eixam. La proposta destinada a posar de rellevància els grups emergents dels Països Catalans, arriba enguany amb un cartell amb les actuacions programades de Lágrimas de Sangre, Crim, Remolke, Prats Sound Sistema, Mafalda, La Barraca i DJ Sendo. El festival tindrà lloc a partir de les 20.30 h a la Nau de Cal Sanahuja. Les entrades es poden adquirir anticipadament fins al 30 d’octubre al preu de 12 € o el mateix dia del Castanyada Rock a taquilla per 15 €.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Castanyada Rock 2016
Passatge del terror