Portada > Actualitat > Notícies > Puntuacions en els processos de selecció

Puntuacions en els processos de selecció

27/10/2017

Es publica la puntuació obtinguda en el procés de selecció per a la contractació de tres operaris de neteja, dos agents cívics i un vigilant de zona blava

L’Ajuntament de Piera publica el llistat de puntuacions en el procés de selecció posat en marxa en el marc del Programa complementari de foment de l’ocupació local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona. En aquesta ocasió, les persones contractades cobriran tres places d’operaris de neteja, dues places d’agents cívics i una plaça de vigilant de zona blava.

Un cop finalitzat el procés, es contractarà els aspirants que han obtingut millor puntuació, quedant la resta en llista d’espera per si en algun moment és necessari fer alguna substitució. Les contractacions tindran caràcter temporal i una durada inicial de 12 mesos. 

Recordem que per poder optar a aquesta convocatòria calia haver complert 16 anys, estar inscrit al SOC com a demanat d’ocupació sense feina, no cotitzar en cap dels règims de la Seguretat Social i no haver participat en altres plans o programes de foment de l’ocupació de l’Ajuntament de Piera durant els darrers 12 mesos.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Operari de neteja