Portada > Actualitat > Notícies > Més de 50 figurants en el túnel del terror

Més de 50 figurants en el túnel del terror

30/10/2017

L’ampliació del recorregut va ser molt ben acollida per la ciutadania que dissabte al vespre va poder gaudir d’una activitat terroríficament divertida

El passat dissabte 28 d’octubre es va celebrar la segona edició del túnel del terror, una activitat organitzada pels Diables de Piera que va tornar a tenir una gran acollida per part de la ciutadania. Més de 50 figurants van formar part d’una escenografia ambientada en un psiquiàtric que va fer viure als participants una nit terroríficament divertida.

La principal novetat d’aquest any va ser l’ampliació del recorregut. Els visitants accedien al passatge del terror per la plaça Joan Orpí, davant de l’Ajuntament, i baixaven pel carrer de la plaça, fins al Portal d’en Romanyà, i pujada pel carrer Canigó fins a l'antic Excorxador Municipal.

Fins a mitjanit va haver-hi cues per poder gaudir d’aquesta activitat que es consolida com una de les principals propostes per gaudir a Piera de la celebració de Halloween i la Castanyada. Per a fer més amena l’espera, es va habilitar una parada per a la venda de castanyes. 

Arxivat a: Festes
El Túnel del Terror
El Túnel del Terror
El Túnel del Terror
El Túnel del Terror
El Túnel del Terror
El Túnel del Terror
El Túnel del Terror