Portada > Actualitat > Notícies > Formació subvencionada per a persones a l’atur

Formació subvencionada per a persones a l’atur

28/11/2017

L’Ajuntament ofereix dos cursos que començaran al mes de gener i permetran als alumnes obtenir un certificat de professionalitat

El consistori pierenc posa en marxa diverses propostes formatives a través del programa FOAP 2017-2018. El proper mes de gener s’iniciarà un curs d’operacions auxiliars de serveis administratius i generals que permetrà als alumnes obtenir un certificat de professionalitat de nivell 1. La formació tindrà una durada de 430 hores i inclourà 40 hores de pràctiques.

També al gener es posarà en marxa un curs d’activitats de gestió administrativa de 880 hores de durada amb 80 hores de pràctiques incloses. Aquest facilitarà l’obtenció d’un certificat de professionalitat de nivell 2.

Finalment, l’Ajuntament també ofereix un curs d’anglès de nivell B1 de 270 hores que s’impartirà de l’abril al juliol del 2018.

Els cursos són gratuïts i estan destinats prioritàriament a persones desocupades que estiguin inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Per a més informació cal adreçar-se al Centre de Serveis La Bòbila (av. de la Carretera d’Igualada, 2).

Arxivat a: Empresa i ocupació
Formació per a persones a l'atur