Portada > Actualitat > Notícies > Pràctiques professionals a l’estranger

Pràctiques professionals a l’estranger

28/11/2017

El proper dimecres 29 de novembre s’oferirà una xerrada informativa sobre el projecte TLN-Mobilicat que pretén facilitar la inserció laboral dels joves de 18 a 30 anys

La sala polivalent del Teatre Foment de Piera acollirà el proper dimecres 29 de novembre una xerrada informativa sobre el TLN-Mobilicat. Es tracta d’un projecte inclòs en el programa de Garantia Juvenil, que ofereix pràctiques professionals a l’estranger per als joves de 18 a 30 anys amb l’objectiu d’afavorir la seva inserció laboral i la seva capacitat d’emancipació. 

En aquesta ocasió, s’ofereixen beques de pràctiques a Manchester i Bristol (Regne Unit). Aquestes inclouen un curs de 160 hores d’anglès, sessions formatives sobre interculturalitat, allotjament amb famílies angleses, activitats culturals, una tutorització i un servei d’orientació professional, amb experts en inserció laboral. 

Per poder participar en aquest programa cal estar inscrits al programa de Garantia Juvenil, al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), haver fet estudis de grau mitjà o superior i ser resident a les comarques de l’Anoia o del Vallès Oriental. 

La xerrada informativa se celebrarà a les 17 hores i anirà a càrrec de Rut Lloret, tutora del programa TLN-Mobilicat.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Programa per a joves de l'Anoia Sud

Arxius adjunts

  • Tríptic informatiu (PDF, 366 kB)
    Aquí trobaràs més informació per a realitzar pràctiques al Regne Unit