Portada > Actualitat > Notícies > Més recursos per donar suport en la recerca de feina

Més recursos per donar suport en la recerca de feina

04/12/2017

Els dies 29 i 30 de novembre es van organitzar unes sessions formatives que pretenien potenciar les habilitats dels participants per millorar la seva candidatura a una oferta de treball

L’Ajuntament de Piera continua oferint nous recursos per millorar les habilitats de les persones desocupades en la recerca de feina. En el marc del programa “Apropa’t a l’empresa”, subvencionat per la Diputació de Barcelona, els dies 29 i 30 de novembre es va dur a terme una formació específica per conèixer i entrenar el que s’anomena speed dating. Es tracta d’un recurs utilitzat per molts departament de recursos humans en els processos de selecció i que consisteix en saber motivar i despertar l’interès de l’entrevistador en un màxim de 3 a 5 minuts.

Un total de 10 persones van participar en aquesta formació, preparant la seva candidatura i exposant posteriorment el seu perfil professional en el temps acordat. La sessió es va tancar amb una taula rodona en la qual els diversos seleccionadors de personal van comentar els punts forts i febles de cada candidatura.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Apropa't a l'empresa
Apropa't a l'empresa
Apropa't a l'empresa