Portada > Actualitat > Notícies > Inauguració dissabte del parc infantil Mar i Cel

Inauguració dissabte del parc infantil Mar i Cel

19/12/2017

La remodelació del parc ha consistit en instal·lar un terra de cautxú continu per garantir la seguretat dels més menuts i nous elements de joc infantil

El pròxim dissabte, a les 12 hores, s’inaugurarà el parc infantil Mar i Cel. Les obres es van posar en marxa a mitjans de novembre i ja han finalitzat. Els treballs de millora han consistit a instal·lar un terra de cautxú continu i de colors per garantir la seguretat dels més petits durant les estones lúdiques i minimitzar els danys causats per les caigudes. També s’han canviat els elements de joc infantil que hi havia per uns nous. Tanmateix, els que estaven en bon estat, han estat reutilitzats i, un cop reparats, traslladats a altres parcs de la vila. 

Així doncs, la vila de Piera tindrà a partir d’ara un nou parc infantil, totalment equipat i pensat perquè els més petits gaudeixin amb total seguretat de les seves estones de joc.

 

Arxivat a: Urbanisme
Parc Mar i Cel