Portada > Actualitat > Notícies > S’amplien els horaris del bus urbà

S’amplien els horaris del bus urbà

11/01/2018

El servei d’autobús de Piera circularà més hores els dissabtes a la tarda i també oferirà servei els diumenges i els dies festius

Amb l’objectiu de seguir millorant el transport públic al municipi, des del dia 6 de gener, s’han ampliat els horaris del bus urbà. A partir d’ara, circularà més hores els dissabtes a la tarda i també oferirà servei els diumenges i els dies festius. Des de la seva posada en funcionament el setembre de 2008, el bus urbà comunica els 19 nuclis de població del municipi i també connecta amb altres mitjans de transport com els FGC i les Rodalies de Catalunya.  

Actualment, els usuaris del servei disposen d’un total d’11 línies els dies laborables i de 7 línies els dissabtes, els diumenges i els dies festius. Totes elles són intercanviables entre si amb un sol bitllet integrat dins el sistema tarifari de l’ATM.

 

Arxivat a: Transports
Bus urbà