Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per a la 29a Fira del Sant Crist

Inscripcions obertes per a la 29a Fira del Sant Crist

15/01/2018

Les persones interessades en participar en l’esdeveniment instal•lant una parada o un estand tenen temps per presentar la sol•licitud fins al 31 de març

L’Ajuntament ha obert el termini per a reservar un espai o una parada en la 29a edició de la Fira del Sant Crist, que aquest 2018 se celebrarà els dies 21 i 22 d’abril. Es tracta d’un esdeveniment organitzat des de la regidoria d’Empresa i Ocupació que s’ha convertit en tot un referent a la vila i a la comarca. Un dels seus objectius és potenciar el comerç local i mantenir aquelles iniciatives de fora que mostren el seu interès i poden aportar-hi un valor afegit. 

En aquesta edició de la fira, s’ofereix als participants més opcions per exposar els seus productes o serveis, més enllà de la contractació d’un estand o de sol·licitar un espai en metres lineals per a instal·lar-hi una parada. Per a més informació, cal posar-se en contacte amb l’empresa col·laboradora MIDE (Management i Disseny d’Espectacles) a través de l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al telèfon 93 310 53 62. 

Les persones interessades en formalitzar la inscripció tenen temps per omplir el formulari corresponent fins al proper dia 31 de març. 

Arxivat a: Empresa i ocupació
Vista aèria Fira del Sant Crist