Portada > Actualitat > Notícies > Ponents de renom en el cicle 7 d’experiències

Ponents de renom en el cicle 7 d’experiències

30/01/2018

Fàtima Llambrich, Ferran Mascarell, Antoni Bassas i Teresa Forcades seran alguns dels convidats d’aquesta iniciativa que arriba a la seva quarta edició

El proper dijous dia 8 de febrer es donarà el tret de sortida al 7 d’experiències, un cicle de xerrades a càrrec d’experts en diversos àmbits i disciplines que comparteixen amb el públic assistent les seves experiències. Aquesta serà la seva quarta edició.

El programa d’aquest any és de gran qualitat i comptarà amb convidats de renom com la periodista Fàtima Llambrich,l’historiador i políticFerran Mascarell, el presentador del programa Ja t’ho faràs!, Rafel Vives, el periodista i escriptor Xavier Casinos, el conegut Antoni Bassas, l’escriptor Rafael Vallbona i la teòloga i religiosa Teresa Forcades.

En alguns casos, les sessions comptaran amb la col·laboració d’entitats, associacions, comerços i professionals independents de la vila que participaran en la presentació. Així mateix, es programaran activitats paral·leles amb l’objectiu de promocionar el fons bibliogràfic i documental de la Biblioteca.

Les xerrades s’oferiran tots els dijous a les 19 hores. El cicle finalitzarà el dia 22 de març.

Arxivat a: Cultura
7 d'experiències